mega888 Душата побутва личността към първоначалната хармония

Душата побутва личността към първоначалната хармония

За мнозина духовното пробуждане идва по най-неочакван начин. Когато започне да се бунтува срещу стресиращия начин на живот, за който стана дума току-що, тялото може да се разболее така, че душата се принуждава да забави темпото и да пренареди приоритетите си.

Много близки до смъртта преживявания са ускорявали духовното пробуждане. Такива души често посвещават живота си на служене, след като са получили „втори живот“. В повечето случаи инцидентите и болестите, довели до близко до смъртта преживяване, са последният, отчаян опит на душата да пробуди личността за нейното истинско предназначение и мисия на Земята. Често се стига до това, защото личността не е чула и възприела по-финия подход, използван от душата в миналото за привличане на вниманието ѝ.

Независимо дали чрез криза на средната възраст, внезапно връхлетяла злополука или болест, или близко до смъртта преживяване, значителен процент от тези души започва да си дава сметка, че под безкрайната заетост на живота лежи по-велика цел.

Много напредналите души може да не се нуждаят от сътворяването на подобни мрачни обстоятелства, за да започнат процеса си на пробуждане. Възможно е да са предразположени към по-езотеричните науки. В някои случаи могат да имат късмет, който им позволява да изберат родители, които вече имат метафизични наклонности и в резултат да израснат край холистични целители и медиуми. В други случаи естествено гравитират около индивиди и групи, които се намират на духовен път.

Измененията, ставащи сега със Земята, предлагат изключителни възможности за пробуждане. Някои души виждат болезнено знаците и осъзнават, че този път се изисква напълно нов подход към живота. В отчаянието си те обръщат гръб на рушащия се свят в трета плътност, търсейки изход от бъркотията. Тук идва мястото на Сътрудниците на Светлината от света. Както обърканите души търсят Светлината, така Сътрудниците на Светлината често търсят своя уникален начин да изявят дарбите си в света.

Преди да разгледаме по-подробно как Сътрудниците на Светлината могат да помагат, ще хвърлим поглед на начините, по които Майката Земя ще се лекува през идните години.

- Из книгата „Земята се пробужда. Пророчества 2017 - 2030 г.“ на Сал Ракели

Сал Ракели ще посети България през октомври 2017 г. и ще изнесе поредица вечерни лекции и целодневни семинари на тази и други теми в София и страната. Вижте повече за програмата тук.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *