mega888 Трите вълни души доброволци

Трите вълни души доброволци

През последните няколко години (2008 до 2010 г.) няколко пъти бях интервюирана в популярното радиопредаване „От бряг до бряг“. Участвала съм също така в „Проектът Камелот“ и други популярни интернет предавания. Също така от почти шест години водя свое собствено радиопредаване по BBSradio.com, което се излъчва по целия свят. Количеството електронни и обикновени писма, които получавам след всяко от тези предавания, е невероятно. Офисът ми се зарива с тях след всяко излъчване в ефира. Освен това книгите ми вече са преведени на повече от двадесет езика. Писмата идват от целия свят и съдържат винаги едно и също. Хората са толкова благодарни за информацията. Те си мислели, че са единствените на света, които имат такива чувства на нежелание да са тук, на неразбиране на насилието в света, на желание да си отидат „у дома“, на сериозно обмисляне да се самоубият, за да се махнат. Изключително много им помогнало това да разберат, че не са луди, че не са сами. Че са едни от многото, които доброволно са пожелали да дойдат и да помогнат на Земята в този кризисен момент. Те просто не са били подготвени за обратното въздействие върху техните нежни души.

Сред писмата е имало и такива на малък брой по-възрастни души (родени през тридесетте и четиридесетте години на двадесети век), които са пристигнали преди масовия прилив след края на четиридесетте и началото на петдесетте години. В писмата си те казват, че са по-възрастни, но въпреки това имат всички симптоми на Първата вълна. Възможно е някои да са били изпратени като пионери преди масовия наплив в края на четиридесетте години. Винаги съм вярвала в теорията, че след война или бедствие раждаемостта винаги нараства, като начин на природата да възстанови и коригира броя на населението. Но другата теория също би могла да е обяснение на бейби бум поколението. То се състои от много от доброволците. Във всички писма се казва едно и също – че са благодарни за това обяснение, в което виждат смисъл за себе си. Дори ми се е случвало след някоя от лекциите ми при мен да дойде някой, плачейки, и да ми каже: „Благодаря Ви. Сега вече разбирам.“ Въпреки че все така не харесват насилието и вибрацията на Земята, сега, когато знаят, че имат мисия, те са решени да останат и да я изпълнят. Това е внесло огромна промяна в живота им.

Искам да цитирам част от едно от хилядите електронни писма, които получих през 2010 г. след едно от моите радиопредавания. „Бих желал да Ви благодаря за това, че говорихте за „трите вълни“, тъй като според мен аз съм един от хората от Първата вълна, роден през 1961 г. Мисля, че доста по-малкият ми брат, роден през 1980 г., е от Втората вълна. Говорили сме за това многократно и стигнахме до заключението, че в действителност сме извънземни и не сме от Земята! Веднъж имах невероятно видение за самото заседание, на което се планираха трите вълни, което се състоя, преди да се въплътя. То бе доста подробно и интересно. Навярно също така би Ви било интересно да узнаете, че този план всъщност вече е бил пробван веднъж преди време, но се е провалил, тъй като броят на доброволците не е бил достатъчно голям! Именно тогава „ние“ сме решили да отприщим потопа и да „натоварим на палубата“ толкова голям брой висши души, колкото изобщо могат да бъдат събрани. Мисля, че този път планът работи!“

- Из книгата „Трите вълни добороволци и Новата Земя. Книга първа“ на Долорес Кенън

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *