mega888 Честотната бариера и нейното въздействие върху активацията на времевата линия

Честотната бариера и нейното въздействие върху активацията на времевата линия

Както вероятно знаете, на Земята има негативно психично поле, което се поддържа от честотната преграда, опасваща планетата. Тази бариера значително затруднява психичното и телепатичното функциониране на повечето души и изсмуква голяма част от силата и енергията, която душите насочват с намерението да въздействат на доминантната времева линия.

Освен това има концентрирани усилия от т.нар. „тъмни сили“ за намеса в постиженията на работниците на светлината на Земята. Много учители и лечители изпитват трудности в последните години при изпълнение на задачите си, както и да останат с изчистено умствено и емоционално състояние. Въпреки че голяма част от това се дължи просто на факта, че има повече пластове негативност, които трябва да се изцелят, старите модели и структури на моменти изглеждат много стабилни и неподатливи на свежи нови енергии.

Въпреки че вибрацията на Земята бързо се покачва вече от няколко десетилетия, степента на промяната често изглежда се забавя. Повечето пророци и предсказатели продължават да предсказват по-бърза степен на промяна, отколкото в действителност се осъществява в линейната времева рамка.

Мисловните форми и вярванията са особено могъщи и много души са привързани към текущата версия на доминантната времева линия (или поне на частите от нея, които изглеждат стабилни). Тази всеотдайност към поддържане на нещата такива, каквито са, се проваля, но определено оказва влияние, като забавя предсказваните промени. Често предсказателите и визионерите се обезкуражават, когато нещата не се случат във времевите рамки, които първоначално са предсказали, и те обвиняват себе си за това, че са „твърде оптимистични или песимистични“ в зависимост от вида на предсказанието. Други бързат да заявят, че едно несбъднало се пророчество е успешно пророчество, ако е отрицателно, което означава, че вследствие на първоначалното предсказание катастрофата е била избегната и поради тази причина то не се е сбъднало така, както „е трябвало“ да се сбъдне.

Въпреки че тези привидни дисбаланси отчасти са верни, по-големият проблем се корени просто във факта, че милиарди души вярват силно в материалната реалност на физическия план, заедно с нейните удобства, сигурност и предсказуеми поведения (Нютонова физика).

Често душите се оплакват, че отнема прекалено дълго време да се изцелят определени негативни ментални и емоционални модели, без да осъзнават, че са били заключени в тези отрицателни модели в продължение на хиляди години. Сега само за 20 или 30 години много от тях се освобождават от честотната бариера и ако отнеме няколко години повече, стават нетърпеливи.

Когато душите се пробудят, те започват да си припомнят светове, където са били способни да владеят стихиите, да общуват чрез телепатия и да си осигурят живот на свобода и благоденствие за себе си и семействата си. След това поглеждат Земята с привидно безкрайните ѝ войни, нищета, нещастие и страдание и чувстват, че са се провалили поради това, че не са способни почти мигновено да прекратят това.

Някои страни на Земята трябва да преживеят привидно огромни провали, преди да могат да се възродят в нова светлина. Това е смисълът на феникса, който възкръсва от пепелта. Икономическата и политическата система на Земята са почти на 180 градуса спрямо просветлените модели. Иначе казано, те са разработени, за да потискат истинските революционни идеи и да награждават онези, които възприемат старото поведение на господство и контрол. Просто не е възможно да се създаде плавен преход от непросветлен свят от вида „човек за човека е вълк“ на капитализма или комунизма до просветлена система, която носи просперитет и просветление за всички човешки същества.

Дори „Титаник“ не е потънал веднага. Огромни империи като Съединените щати първоначално бавно започват да се разпадат, след това набират скорост, когато честотата на Земята се увеличи. Това е необходимо, тъй като страната е в такова крайно състояние на дисбаланс, че унищожението на нещата и започването на чисто вероятно е най-бързият път към просветлението.

Няма значение коя политическа партия подкрепяте в старата структура. Както веднъж беше отбелязал един учен хуманитарист: „Да сменяте политическата си партия е все едно да размествате столовете по палубата на „Титаник“.“

Фокусът на тази дискусия е да посочи, че когато голям брой човешки същества се привържат към статуквото, промените трябва да започнат бавно и след това да се ускоряват в продължение на десетилетия. В момента вие се намирате в този период на ускорение. Първоначално може да ви изглежда, че все още не можете да влияете на доминантната времева линия кой знае колко и в някои отношения това е вярно. Въпреки това не се заблуждавайте от привидни състояния. Вие сте много по-могъщи, отколкото осъзнавате. Вашето присъствие на тази Земя вече значително е променило курса на човешките дела. От по-висша перспектива така е било писано да бъде. Вие сте точно там, където трябва да бъдете, и правите това, което трябва да правите точно сега.

Колкото повече затвърждавате истината, че сте могъщо, творческо, духовно същество, и знаете, че в крайна сметка сте господари на времето и пространството, толкова по-бързо ще осъзнаете тази истина в света. Може би ще ви отнеме 35 години, а сега сте на 30. Накрая ще наклоните везните в полза на своята съзидателна сила.

Някои души изглежда трябва да „ударят дъното“ на пълното отчаяние, преди нещата да се променят драстично. Това е вследствие на съпротивата на егото. Егото е свикнало да се чувства безсилно и продължава да проектира тези чувства непрекъснато, докато се опитвате да промените доминантната времева линия. Вие всъщност никога не можете да сте безсилни. Това е невъзможно. Въпреки това вашата вяра в безсилието е много силна и привидно блокира опитите ви да активирате своята желана времева линия.

Независимо колко мрачни изглеждат нещата с перспективата за трета световна война, непоправимите вреди, нанесени на околната среда, и продължаващите страдания и нещастия, не забравяйте, че вие сте могъщи същества и сте способни да осъществите огромни промени. Много души трябва да преминат през привидно безнадеждни обстоятелства – мрачната нощ на душата – преди да изплуват в нова светлина.

Продължавайте да визуализирате, да изричате утвърждения и да чувствате реалността, която искате да създадете. Знайте, че без значение какво изникне пред вас, вашата нова времева линия се създава в момента (освен ако очевидно не престъпва свободната воля на други души). Имайте готовност да грешите за определени неща. Имайте готовност да направите преоценка на стратегиите си. Бъдете гъвкави. Възприемайте нови идеи и нови начини за сътворяване. Ще получите всичко, от което се нуждаете, за да успеете да активирате своята нова времева линия. Тя може да не бъде във формата, която егото признава, но изразът „Поискай и ще ти бъде дадено, търси и ще намериш, похлопай и ще ти бъде отворено“ е толкова верен сега, колкото е бил верен и в миналото. Наблюдавайте начините, по които искате и получавате. Искайте от дъното на съществото си и притихнете, за да получите отговорите. Почувствайте отговорите. Не разчитайте изцяло на ума си. Придвижете се към центъра на съществото си. Бъдете мощния фар, който вече сте (и не забравяйте, че фаровете не се строят на безопасни места).

- Из книгата „Мистерията на времето“ на Сал Ракели

Книгата можете да поръчате директно от нашия сайт с безплатна доставка или да си я закупите с намаление в нашия офис.

Можете да намерите книгата и във веригите книжарници Хеликон, Сиела, Booktrading и др.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *