Какво се случва, когато физическото тяло умре?

19 април 2021, 353 прочитания
Какво се случва, когато физическото тяло умре?
Това зависи от състоянието на съзнание на душата преди настъпването на смъртта, както и от няколко други фактора. Както посочихме по-рано, душата се фрагментира на много нива и измерения на времето и пространството. По време на процеса на смъртта част от душата напуска тялото и може да се завърне при „родителската“ част от душата, която пребивава в по-висшите планове. Ако обаче са налице много емоционални, ментални и астрални травм... Прочети още »

Преодоляване на разсейването

05 април 2021, 278 прочитания
Преодоляване на разсейването
Тъй като над 99% от човечеството е във властта на ентропичните енергии, логично е да очакваме, че над 99% от всички дейности и събития на Земята водят до увеличаване на ентропията. С други думи, почти всичко ви разсейва по вашия път на центропията (пробуждане за по-високите измерения на съзнанието). Не казваме, че трябва да медитирате в пещера като някои йоги. Независимо къде живеете или колко спокоен е животът ви, ще има отвличащи ф... Прочети още »

Съзряването на Земята

23 август 2020, 1361 прочитания
Съзряването на Земята
Цялата Земя съзрява. Тя се променя от преобладаващо тримерна в четиримерна планета. В резултат човечеството преминава от вибрация в трета към вибрация в четвърта плътност. Всички форми на живот на и в Земята трябва да извършат тази промяна, за да останат тук. За да могат човешките същества да израстват и да еволюират до по-висши състояния, е необходимо основно пречистване. И точно на това ставаме свидетели днес в света. В много религиозни ... Прочети още »

Спускането в мрака – Историята за Първоначалната Причина

09 август 2020, 889 прочитания
Спускането в мрака – Историята за Първоначалната Причина
Според простата версия за вашето възникване от Божественото Съзнание вие сте излезли от „утробата“ на вашия Бог Отец/Майка като искри Светлина от седма плътност, наречени души. Според едно по-сложно, но също толкова вярно описание, вие сте излезли от Божественото Съзнание, спуснали сте се до Универсален Божествен Аз от 12-то ниво, след това сте се обособили в Индивидуален Божествен Аз от 11-то ниво, който по-нататък се е разделил н... Прочети още »

Земята вече е планета от 4-та плътност

28 юни 2020, 837 прочитания
Земята вече е планета от 4-та плътност
Започвайки от 21 декември 2012 г., преобладаващият начин на изразяване на Майката Земя е четвърта плътност. Това означава, че всички въплъщаващи се сега души трябва да приемат принципите на четвърта плътност на сътворчество, сътрудничество, хармоничен живот, уважение към околната среда, желание за израстване и еволюиране и възприемане на себе си като съзнателни същества, тръгнали по спиралата на еволюцията и възнесението. Душите, които са ... Прочети още »